Bemutatkozás

 

Alapítás éve: 1998.
Fő tevékenység: alumínium és acél lámpaoszlopok, lámpakarok, zászlótartók és egyéb fémszerkezetek gyártása, eloxálás
Ügyvezető: Nagyváthy László

 

Az alapítók szándéka, hogy tovább folytassuk a több évtizedes hagyománnyal rendelkező hazai alumínium közvilágítási lámpaoszlop, közlekedési oszlop és általános fémszerkezet, valamint acél lámpaoszlop gyártását. Az eltelt időszak igazolta az alapítók elképzeléseit. Az új, korszerű technológiával és jó minőségű előtermékekből készült gyártmányok elnyerték a vevők tetszését.

A Cég törekvése, hogy messzemenőkig kielégítse az egyedi, kis darabszámú igényeket is, legyen szó akár alumínium, akár acél alapanyagból készült termékekről. A korszerű, modul rendszerű gyártástechnológia sajátosságai, a jó minőség, és a kis szervezet rugalmassága teremtik meg ennek feltételeit.

A vevői érdeklődés és az igények alakításának szándéka vezérli az új fejlesztéseket. A fejlesztésekkel egyrészt az új és legtöbbször egyedi térvilágítási igényeknek kíván megfelelni, másrész a lámpatestgyártók változatos formavilágú lámpatestjeihez igyekszik létrehozni a stílusban megfelelő oszlopot. Az első indíttatás egyik szép és látványos példája a szegedi belváros díszvilágítása, ahol a különleges formájú és korszerű lámpatestek a Konstruál Kft. egyedi tervezésű acél kandelábereivel alkotnak szép egységet. A második típusú fejlesztés eredménye az ALBA, a BAJA oszlop és kar, az EUROPA , a TORBÁGY, a DÓM oszlopok, melyek ma már típus-termékei a KONSTRUÁL Kft.-nek. Országszerte egyre több park és sétálóutca dísze a SIÓ II. lámpaoszlop.

A 2000. év elején született meg új termékcsoportként a zászlótartó rudak családja. 5 m-től 9 m-ig ad lehetőséget különféle zászlórögzítési módokra és az igények szerinti felületkezelésre.

2001. évtől a termékválaszték a teleszkópikus acél oszlopokkal bővült, felismerve, hogy a partnerek igénylik az egyszerűbb szerkezetű, árfekvésében kedvező acél oszlopokat. A talplemezes, vagy csőcsonkos oszlopok részei speciálisan kialakított szűkítő elemekkel illeszkednek egymáshoz.
Cégünk 2000. januárjában szerezte meg az ISO-9002 szerinti minősítést, majd 2003. áprilisában az ISO-9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer került tanúsításra. Beszállítóink szinte kivétel nélkül ISO minősítéssel rendelkeznek.

 


Nagyváthy László
ügyvezető

 

 

Telefon/fax:

E-mail:

+36 22 501-694

info@konstrual.hu

 

Telephely:

 

8000 Székesfehérvár,
Repülőtér 7609/22 hrsz. (Ikarus Ipari Park)

 

2024 Konstruál és Galván Fémszerkezetgyártó és Felületkezelő Kft. Minden jog fenntartva!  |  Adatkezelési tájékoztató  |   Impresszum  |   Süti kezelés  |   Készítette: LIW intermedia