Minőségpolitikánk

 

MINŐSÉGPOLITIKA

 

A KONSTRUÁL ÉS GALVÁN Kft. vezetése és összes munkatársa a minőségi munkavégzést tekinti meghatározó tényezőnek, mivel csak ez az elkötelezettség lehet piaci siker jelenlegi és jövőbeni eredményességének titka.

A KONSTRUÁL ÉS GALVÁN Kft. célkitűzése, hogy megrendelőit folyamatosan képes legyen az előírásoknak és a mindenkori elvárásoknak megfelelően magas műszaki, megbízhatósági és minőségi színvonalon kiszolgálni, az egyre nagyobb vevői megelégedettség hosszú távú biztosítása. Ezen cél elérése érdekében, a Kft. szolgáltatásai színvonalának folyamatos fejlesztésére és kockázatalapú gondolkodásra törekszik. Fémszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése, valamint alumínium felületkezelés anódos oxidációval, felület zsírtalanítás tevékenységeink középpontjában a megrendelő áll, hangsúlyosan törekszünk arra, hogy megrendelőink termékinformációs igényeit az elektronikus lehetőségeinket kihasználva szolgáljuk ki.

A KONSTRUÁL ÉS GALVÁN Kft. tervszerű fejlődésének, hatékony működtetésének és eredményességének növelése, valamint a vevői megelégedettség folyamatos növelése érdekében, tevékenységét az alábbi elvek szerint végzi:

- Célunk, hogy a szolgáltatásaink minőségével, a törvényi és jogszabályi előírások betartásával, elkötelezzük magunkat a szolgáltatást igénylők velünk szemben támasztott követelményeinek teljesítésére.

- Szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek tapasztalatainak a munkafolyamatba történő visszacsatolásával, valamint a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

- A munkaerő kínálatot folyamatosan bővítjük a változó munkaerő-piaci igényeknek megfelelően, rugalmasan alkalmazható ismereteket közvetítünk.

- Külső szolgáltatói minősítési rendszerünkön keresztül biztosítjuk, hogy az általunk végzett tevékenységekben csak megfelelően felkészült, szakmailag kiváló külső szolgáltató vegyenek részt.

- A Kft. szolgáltatásai fejlesztésének alapvető előfeltétele, valamennyi dolgozónk minél mélyebb bevonása a kockázatalapú, valamint minőség központú szemlélet kialakításába. 

- Biztosítjuk munkatársaink szakmai fejlődését szakmai kapcsolataink ápolásával, tervszerű továbbképzéssel, szakmai rendezvényeken történő jelenlétünkkel.

- Minőségirányítási rendszerünk eszközei segítségével (belső auditok, vezetőségi átvizsgálások, helyesbítő intézkedések, stb.) tervszerűen és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát.

-  Szolgáltatásaink magas színvonalát a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségével garantáljuk, támogatva stratégiai irányvonalunkat.

Mindez együttesen a KONSTRUÁL ÉS GALVÁN Kft. valamennyi munkatársát kötelezi a minőségirányítási rendszerben megfogalmazott kötelezettségek maradéktalan teljesítésére.

 A KONSTRUÁL ÉS GALVÁN Kft. vezetősége minden feltételt biztosít ahhoz, hogy a minőségpolitikában megfogalmazott célokat elérje.

 

 

 

Telefon/fax:

E-mail:

+36 22 501-694

info@konstrual.hu

 

Telephely:

 

8000 Székesfehérvár,
Repülőtér 7609/22 hrsz. (Ikarus Ipari Park)

 

2024 Konstruál és Galván Fémszerkezetgyártó és Felületkezelő Kft. Minden jog fenntartva!  |  Adatkezelési tájékoztató  |   Impresszum  |   Süti kezelés  |   Készítette: LIW intermedia